2009. október 21., szerda

Opening - Nyitás


Tóbiás ezt a légzést hagyta ránk, lejövetele előtt. Ez az audio anyag 4 nagyon egyszerű eszközt tartalmaz arra, hogy kiterjeszthesd a tudatosságodat, és az energiáidat áramlásban tarthasd. Ezekben beszélünk a légzésről, arról, hogy a most pillanatában létezhess, az érzéseid felnyitásáról, és az energiád kiterjesztéséről. Ezt a négy egyszerű eszközt bármikor, bárhol használhatod. Nagyon hatékony arra, hogy igazán megnyílj mindarra a lényre, aki vagy.



Légzés -- Geoffrey Hoppe közvetítésében.

Meghallgatható :  itt


Vegyél egy mély, tudatos lélegzetet az orrodon át.
 Érezd, amint ez a lélegzet áthalad a mellkasodon, bele a hasadba, megengedve a lélegzetnek, hogy kiterjedjen, egészen lefelé, a lábszáradon át le, a lábaidba. A szádon át lélegezz ki, gyengéden, lassan, hálásan.
Vegyél egy mély, tudatos lélegzetet behozva az életerő energiáját  az egész testedbe. A légzés az egyik legegyszerűbb, legmélyrehatóbb  dolog, amit magadért tehetsz.

Amikor a levegőt tudatosan engeded be, megengedve, hogy átáramoljon az egész testeden, akkor arról értesíted a testedet, hogy itt az idő, hogy megfiatalítsd magad. És ez fenntartja az energiaáramlást tested minden egyes részében.
 Amikor ezt a mély, tudatos lélegzetet veszed, az élet lélegzete az elmét is elcsendesíti. Többé nem hallod azt a sokféle hangot, nem fog többé az elme „kattogni”, az elme elcsendesedik. És megengedi a Szellemnek, hogy beáradjon a valóságodba.

Vegyél egy mély, tudatos lélegzetet. Vidd ezt mélyre, be a testedbe. Érezd, engedd, ahogy a hasad megnövekszik, amint beengeded a lélegzetet. Engedd, hogy minden részedet körbejárja.

Vegyél egy mély, tudatos lélegzetet, az életét. Amikor ezt mély, tudatos lélegzetet veszed, az azt  is elmondja minden részednek,  hogy az életet választod. Hogy azt választod, hogy a fizikai testedben élsz, hogy azt választod, hogy mindent megtapasztalsz, amit az élet kínál.  Ezzel a tudatos lélegzettel azt mondod a testednek, és az elmédnek, és a lelkednek, hogy azt választod, hogy itt vagy, a Földön.

Amikor azt választod, hogy itt vagy, akkor minden ajándék, amit az élet felkínál, beléd áramlik. Amikor a szellemed tudja, hogy azt választod, hogy itt vagy a lélegzeteden keresztül,  akkor elhozza neked a lehetőséget, hogy megfiatalítsd a tested. A szellemed elhozza neked a bőséget az életedbe, hogy kielégítsd minden szükségletedet és vágyadat.

Amikor ezt mély, tudatos lélegzetet veszed, akkor az életet engeded be a valóságodba. Többé nem fulladozol, többé nem tartod vissza magad, hanem abszolút, teljesen megengeded, hogy élj!
Minden részed tudja, amikor ezt a lélegzetet veszed, az élet lélegzetét, és minden részed válaszol is, ennek megfelelően. Ez ilyen egyszerű. Ilyen mélyreható.

Lélegezz be az orrodon keresztül, végig, le a testedbe, engedd, hogy ez a lélegzet beáramoljon az elmédbe.

Vegyél egy mély lélegzetet. Egy tudatos lélegzetet.  Engedd, hogy az életnek ez a lélegzete beáramoljon a szellemedbe.

.  Engedd, hogy az életnek ez a lélegzete energiát vigyen minden részedbe.

Egy mély és tudatos lélegzet áramlásban tarja az energiákat. Mozgásban tartja őket. Megtöltve tarja őket az életerő energiájával.

Vegyél egy mély, tudatos lélegzetet. Az élet lélegzetét. A beteljesülés lélegzetét. A kegyelem lélegzetét.

Vegyél egy mély, tudatos, lassú lélegzetet. Engedd meg magadnak, hogy érezd a lélegzetet. Lényed minden részébe behatol. Engedd, hogy a lélegzet egyesítse a tested. És az elmédet. És a szellemedet.

Vegyél egy mély lélegzetet.

Folytasd a lélegzést. Folytasd a lélegzést. Folytasd a lélegzést.

Lélegezz. Lélegezd be az életet. Lélegezz be. Lélegezd be.





Érzések -- Geoffrey Hoppe közvetítésében

Meghallgatható :  itt

 

Érzések-  az érzékelés tudatossága - amelyek túlmutatnak az elmén, és túlmutatnak az érzelmeken. Vegyél egy mély lélegzetet a most pillanatában, és engedd meg magadnak, hogy érezz, megint.
Vegyél egy mély lélegzetet és hagyd, hogy az érzések előjöjjenek. Engedd meg magadnak az érzékelés tudatosságát, minden olyan dolgot, ami látható, és mindazt, ami láthatatlan.
Nagyon régen történt, hogy elzártad magad az érzéseidtől. Néha a fájdalom miatt,  máskor azért, mert  túlzottan elárasztottak.  Elvágtad magad az érzéseidtől,  a tudásodtól, az intuíciódtól. Ez falakat épített köréd. Amelyek minden külső energiát, érzést távol tartottak tőled. És a belső kapuidat, átjáróidat  is bezártad.
Vegyél egy mély lélegzetet a most pillanatában, most biztonságos, hogy újra érezz. Az érzések túl mutatnak az elmén. Az érzések sokkal több annál, mint amik az érzelmek. Ők a tudatosságod középpontja.
Vegyél egy mély lélegzetet. Engedd, hogy érezd  Gaia, a Földanya tudatosságát és energiáját. Engedd,hogy érezd a fák szépségét,  a víz áldásait,  az ég nagyszerűségét, a Föld egyensúlyát.
Nyisd meg magad annak, hogy érezd a természet minden érzését, az állatokét,  a növényekét,  Gaia minden remekművéét.
Vegyél egy mély lélegzetet. Adj engedélyt magadnak, hogy megnyisd az érzéseidet.
Nyisd meg az Angyali lények  láthatatlan világait, engedd meg magadnak, hogy érezd a szeretetüket és az együttérzésüket. Amint megnyitod az érzéseidet és  az elméd mögé tekintesz, elérkezel a tudás pontjához, az intuíciódhoz, és az érzékeléshez. Vegyél egy mély lélegzetet.
Adj magadnak engedélyt arra, hogy újra érezz. Hogy érezd más emberi lények érzéseit és tudatosságát. Vegyél egy mély lélegzetet.
Az ő szívüket érezve, az érzelmeiket, az esszenciájukat érezve, adj engedélyt magadnak, hogy érezd azt a „valamit”, amit „emberiségnek”, embernek  nevezünk. Vegyél egy mély lélegzetet.
Adj magadnak engedélyt, hogy mindent érezz. Ítélkezés nélkül, ragaszkodás nélkül, a nélkül a terv nélkül, hogy magadhoz akarnád kötni őket, érezz és engedj el, érezz és engedj el…
Adj magadnak engedélyt, hogy  magadat érezd, hogy érezd MAGAD. Hogy érezd a Lelked. Hogy beleérezz a múltadba. Adj magadnak engedélyt, hogy beleérezz a jövő potenciáljaiba. Vegyél egy mély lélegzetet.
Érezd most Magad, ebben a pillanatban. Vegyél egy mély lélegzetet.
Engedd meg magadnak, hogy újra érezz. Az érzések természetes születési jogaid. (születésednél fogva jogod van hozzájuk).
Te egy érző lény vagy.  Menj át azokon a falakon és korlátokon, és szabadítsd ki az érzéseidet. Vegyél egy mély lélegzetet. Adj engedélyt önmagadnak, hogy érezz.
Érezz, megint.
 
Point of presence – a jelenlét pontja
A jelenlét pontja a most pillanata. Az összes energiád összefutása és fókusza. A tudatos választás, hogy a testedben tartózkodsz. Vegyél egy mély lélegzetet, érezd teljesen a testedben fókuszálva magadat. Teljesen a testedben. Ebben a jelenlét pontban. Ahogy az energiáid integrálódnak a testedbe, ez egy természetes és könnyű áramlás. Amint a jelenlét pontjában tartózkodsz a most pillanatában, az energiák áramlanak a testedben, integrálva és egyensúlyban, a most pillanatára fókuszálva tartanak. Végy egy mély lélegzetet a jelenlét pontjában, a most pillanatában. Teljes tudatában önmagadnak, teljes tudatában a testednek. Végy egy mély lélegzetet. Ez a te jelenlét pontod. Ez a középpontod, a fókuszod, vegyél egy mély lélegzetet ebben a jelenlét pontban. Integrálva a testedet, az elmédet, a lelkedet ebbe a középpontba. Végy egy mély lélegzetet. Érezd magadat a most pillanatában. Lélegezz a most pillanatában. Teljes tudatában a testednek, teljes tudatában az elmédnek, teljes tudatában a lelkednek. Ez a jelenlét pontja.
Ez a jelenlét pont a te spirituális, fizikai és mentális középpontod. Ez a magja annak, aki vagy. Minden ebben a pillanatban. Végy egy mély lélegzetet. Légy a testedben, légy a szellemedben, légy a lelkedben, minden ebben a csodálatos, csodálatos jelenlét pontban. Erről a pontról kimehetsz más birodalmakba, kiterjedhetsz külső birodalmakba. Ebből a jelenlét pontból minden energia oda tud jönni hozzád, ez az a pont, ahol az energiák támogatnak, ahol megtalálnak téged. Ez az a pont, ahol az angyali birodalmak megtalálnak. Ebben a jelenlét pontban Gaia, az anyaföld összes támogató és tápláló energiái itt vannak. Ebben a jelenlét pontban minden álmod, minden választásod, minden vágyad megtalál itt. Végy egy mély lélegzetet. Válaszd az életet. Engedd meg magadnak, hogy teljesen a testedben legyél, igényeld ezt a jelenlét pontot. Végy egy mély lélegzetet. Légy magaddal. 
A jelenlét pontja az a hely, ahol a természetes megfiatalító folyamatok végezhetik a munkájukat, tisztítva a testet az ő természetes módján. Fiatalító energiák, amelyek megrekedtek, gyógyító energiák, amelyek sérültek ebben a természetes megfiatalító állapotban a testet, lelket, elmét megtisztítják, megtisztítják a tudatosságot. Mindent áramlásban és mozgásban tartanak a maga természetes ritmusában. Vegyél egy mély lélegzetet. Légy ebben a jelenlét pontban. A te megszentelt Most pillanatodban.
Kiterjedés
Vegyél egy mély lélegzetet a most pillanatában........ Nyílj meg az érzéseidre..........és most engedd meg, hogy a tudatosságod és az energiáid kiterjedjenek.
Nyílj fel........ Az energiák nagyon szorosan vissza voltak fogva. A figyelmed a testeden volt, a figyelmed az elméden, és a lelkeden volt........ De a most pillanatában lélegezz és érezz.
Megengedheted a tudatosságodnak, az energiáidnak és az érzéseidnek, a lelkednek, hogy kinyíljon és kiterjedjen.
Az energiák általában 20-40 cm-nyire vannak a fizikai tested körül, szorosan összesűrítve, szorosan együtt tartva, de most a biztonságos térben, lélegezve, a mostban, érezve, megnyílhatsz.
Engedd meg az energiáidnak, hogy felnyíljanak és kiterjedjenek az egész szobába, ahol most vagy.........A tudatosság energiái természetes módon nyílnak meg, nem kell erőltetned, ne nyomd,......a lélegzeten keresztül megnyílnak........ A megengedésen keresztül kiterjednek.
Végy egy mély lélegzetet, engedd meg az energiáidnak, hogy kiterjedjenek....... Engedd, hogy áramoljon. Engedd, hogy kinyíljon........ Ebben a jelenlét pillanatában, amiben tartózkodsz, végy egy mély lélegzetet, és engedd meg az energiáidnak, hogy kiterjedjenek mindenfelé, besűrítve az egész városba, nyisd fel mindenre.
Ez egy sokkal természetesebb állapota az energiák létezésének – a nyitottság.
Engedd el a figyelmet, érezz, lélegezz, lélegezz, ebben a most pillanatban, ebben a csodálatos jelenlét pontban engedd meg az energiáidnak, hogy kiterjedjenek és beömöljenek az egész bolygóra, érezve mindent. .....Nyílj ki, ahogyan a virágok kibontják a szirmaikat.
Vegyél egy mély lélegzetet..........Az energiák természetes úton áramlanak és kiterjednek mindenfelé, a Földnél is messzebb, ki, a többi dimenzióba, ki az univerzumba. Az energiák nem vesznek el közben, nem gyengülnek le.
Vegyél egy mély lélegzetet ebben a most pillanatában........ Engedd meg a tudatosságodnak és az energiáidnak, hogy felnyíljanak más dimenziókra........ Nem vagy lineáris, nem csak 3 dimenziós vagy, így meg tudsz nyílni a többi dimenzió felé – a nem fizikai felé, a nagyon messziek felé is, mindenre, ami van.
Végy egy mély lélegzetet......... Engedd meg magadnak, ebből a most pillanatából, hogy kiterjedhess, messze befelé.
Végy egy mély lélegzetet......... A jelenlét most pillanatából, ahol vagy, kiterjesztheted önmagadat félelem nélkül, anélkül, hogy attól félnél, hogy más valaki ellopja az energiáidat, vagy gátoljon, mert az együttérzés terében vagy, az együttérzésben és a totális elfogadásban. Senki nem tud tőled elvenni, akadályozni, vagy megpróbálni megváltoztatni.
Vegyél egy mély lélegzetet....... Érezd az együttérzésedet, az elfogadását mindannak, ami van. Amikor az együttérzés terében vagy, és az elfogadásában mindannak, ami van, anélkül, hogy megpróbálnád megváltoztatni, anélkül, hogy megpróbálnád ezt tenni, csak légy a totális elfogadásban. Amikor ebben a teljes együttérzésben vagy, akkor semmi sem tud megváltoztatni, semmi sem tud tőled elvenni, semmi sem tud meggátolni.
Vegyél egy mély lélegzetet, az együttérzés lélegzetét, a forrásod lélegzetét............ Engedd meg magadnak, hogy kiterjedj....... Erőfeszítés nélkül add meg magadnak a kiterjedt létezést. Az erőfeszítés tartott szorosan, sűrítve, zárva.
,Vedd ezt a lélegzetet, az együttérzés lélegzetét, a totális elfogadás lélegzetét.... Legyél ebben a most pillanatban, ebben a jelenlét pontban, önmagad fókuszában.
Végy egy mély lélegzetet és add meg magadnak az engedélyt, hogy érezz újra, hogy felnyílj mindarra a ragyogásra, mindarra a szépségre, mindarra a tökéletességre, ami létezik. Engedd meg magadnak, hogy érezz. Ezzel az érzéssel, a most pillanatában, légzéssel, nyílj fel......... Engedd meg magadnak az áramlást a testedből, az elmédből, a lelkedből......... Terjedj ki önmagadból, nyílj ki, terjedj ki befelé, nyílj ki, végy egy mély lélegzetet, az élet lélegzetét, az együttérzés lélegzetét. Vegyél egy mély lélegzetet. Nyílj ki mindarra, aki vagy.
Üdvözöllek itthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók